Bine ai venit la EVAL EXPERT S.R.L.!
         Doresc sa-ti prezint cateva detalii despre aceasta societate comerciala care ofera servicii de consultanta in domeniul evaluarii. Cu un colectiv format din persoane acreditate de catre ANEVAR firma are capacitatea de a realiza in conformitate cu standardele internationale adecvate la piata cat si reglementarile in vigoare locale proiecte dintr-o arie larga a consultantei in evaluare.
         S.C. EVAL EXPERT S.R.L. ofera servicii de consultanta in evaluare in domeniu evaluarea bunurilor mobile in cazul situatilor de: transfer de proprietate (vanzare-cumparare); impozitare; defalcarea preturilor; faliment; expropriere; dizolvare; finantare; asigurare; leasing; reevaluare contabila; fuziuni si preluari; aport in natura, dar si in domeniul evaluarii proprietatilor imobiliare in situatie de: transferul de proprietate sau a folosintei; finantarea proprietatii; impozitarea proprietii; compensarea pentru pagube; determinarea unui program de utilizare a proprietatii.
         Rapoartele de evaluare intocmite sunt de un inalt grad de acuratete si calitate, fundamentate pe informatii corecte si intotdeauna noi culese din piata acestea exprima opinia si concluziile estimarii finale a evaluatorului bazandu-se pe demonstratii solide.
         Continutul rapoartelor de evaluare protejeaza clientul prin respectarea standardului professional si etic adoptat de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din România.
        Toate acestea sunt realizate prin intermediul unei echipe formata din specialisti romani carora firma le ofera un program complex de pregatire in scopul consolidarii cunostintelor si calitatii profesionale.
         Prin prezenta dorim a va face cunoscut dorinta de colaborare cu societatea pe care o reprezentati in realizarea rapoartelor de evaluare pe care clienti dumneavoastra le solicita. Ne aratam dorinta ca aceste rapoarte sa fie atent verificate si monitorizate conform standardelor in vigoare.


Cu stima,
Echipa S.C. EVAL EXPERT S.R.L.
 
 
 

www.anevar.ro | www.tegova.org | www.ivsc.org | www.appraisalinstitute.org | www.insse.ro | www.bnr.ro